torsdag 18 juni 2009

Dagistiden är slut....


Frida - lycklig och morgonpigg!
Frida och Elin som söta katter!
Härliga goa gäng, ja de bara e så!

...ja, om man börjar tänka mer på det så kan man nästan gråta en skvätt, men det vill jag inte...

Däremot vill jag tänka tillbaka på dagistiden som en helt underbar tid för mig och Tom som föräldrar, som fått ha våra barn på detta underbara dagis och att barnen fått chansen att få vara på det absolut bästa dagis som finns!! (Jo, jag förstår att det finns fler "världsbra" dagis...). Men för oss har det varit ett privilegium att få ha haft våra barn på Guldkusten i alla dessa år! Med denna fantastiska personal som lyckas få en barngrupp till att bli så harmonisk och fin! De har fått chansen att utvecklas på ett mycket positivt sätt som vi är oerhört tacksamma för!

Tack älskade fröknar, Agneta, Marie, Boel, Anette, Sandra, Terese, Tina och Daniel!!

Sen vet jag att det heter förskola och inte dagis.....men....

Sista veckorna fick de fem barn som skulle sluta dagis chansen att sova över och då kom de på att de skulle TÄLTA!! Ja, eftersom allt är möjligt så blev det naturligtvis så och barnen tyckte t o m att det var roligare än självaste julafton - vilket fint betyg!! De sov gott också även om de somnade sent....och både älgar och rådjur hade tydligen vandrat förbi och kikat in genom tältfönstret under natten....

I går hade vi då vår sista dagisavslutning, vi hade en fantastisk tur med vädret! Det har regnat, blåst och varit kallt de senaste dagarna, men just denna dag var solen framme och på eftermiddagen var det riktigt varmt och skönt i luften. Barnen sjöng så fint och sen hade vi paketutdelning och picknick i gräset, med tårtavslutning. Helmysigt!

/Anna


1 kommentar:

Anonym sa...

..underbart fina upplevelser/minnen att ha med hela livet känns det som/Kramar Mor