lördag 15 november 2008

Barnhistorier...

En dag, när det bara var jag och Frida hemma (Samuel var på kalas) så skulle vi laga mat, Frida ville stå vid diskbänken och laga sin egen kaka, jag visst, hon blandar olja, vatten, mjöl, gryner, salt, socker, oboy osv. Hon kommer på att hon vill ha kanel i och kryper upp på bänken bredvid spisen, kryddorna står ju ovanför spisen. Där letar hon och tycker sig ha hittat kanelen, skruvar av korken och sniffar in ORDENTLIGT! ...det var bara det, att det var INTE kanel, det var cayennepeppar....!! Hur skönt är det att få cayennepeppar i näsan? Hon snyter sig och snyter sig, men vad hjälper det...tårarna rinner och NÄSAN BRINNER, AJ AJ AJ!!

En morgon när vi är på väg till dagis och skola så kommer det funderingar från Samuel.
-Mamma, har du fått sparken från något jobb någon gång? Näe, det har jag inte, svarar jag. Då säger Frida med stolthet i rösten, -Men mamma, vad duktig du måste ha varit då!

Vad gjorde man utan barnen?

Tänk vad otroligt, en mormor på 56 år har fött sina egna barnbarn! Trillingar som blivit till genom konstgjord befruktning, begriper inte hur det kan gå till!!?? http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=e245a54d-2d50-4a98-8549-0ca3b3405c7f&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955 Visst är det bra med forskning och utveckling, men ibland undrar man ju...

/Anna

Inga kommentarer: