tisdag 16 december 2008

I ÖP idag!

I morse när jag läste tidningen blev jag glatt överraskad!
Där fanns en recension av mina konstverk som hänger på Länsbiblioteket, så här stod det...

LÄNSBIBLIOTEKET - CAFÉ OTTO: ANNA ENGHOLM

"Några textilier på café Otto på länsmuseet kan noteras. Det rör sig om tre verk, ett större som är en vävnad och några mindre saker i annan teknik. Det roliga är att bilderna som är sydda på den textila bakgrunden är gjorda av barn och tycks föreställa fantasivarelser som hämtade ur "Okända" djur av Beppe Wolgers. Värt att titta in och se." Leif Öhr

Nu var ju inte allt rätt, det är fyra verk, han har missat en, dom är invävda - inte påsydda och det är mer ett storsjöodjur än något från Beppe. Men det gör detsamma, recensionerna är positiva och trevliga! Tack Leif!

För övrigt har jag jordens värsta träningsvärk, har kört något som heter Kettlebells, det är någon form av styrketräning med en tung kula med handtag som man svänger runt sig lite hur som helst.... (nu skulle en instruktör skrika rätt ut!) Ont gör det i alla fall!

Har blivit granskad genom kamera idag, vi gjorde intervjuer på skolan i förra veckan (som vi videofilmade) och idag fick vi höra vad vi gjorde bra och mindra bra. Jobbigt att se och höra sig själv, men nyttigt och lärorikt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina recensioner, jättekul. Men du gör ju så fina saker så vi förstår fullt o fast hans skrivning.
Tänk ändå vad mycket olika aktiviteter av alla slag det finns idag som är både inspirerande o lärorika, härligt..
/Mor o far

Anonym sa...

Roligt att fler får se dina jättefina vävnader och du är väl värd dom fina recensionerna.
Kram från faster